Food stands

Kommer din fødselsdag op snart? Har du en firmafest der skal arrangeres, men der mangler mad til alle? Kommer den årlige vejfest op igen, og du vil give dine gæster noget andet end den sædvanlge grill? I tilfælde af disse scenarier og mange andre, er det god ide at booke vores Food stand. En Food stand også kendt som madbod, er generelt en midligertidig struktur, der bruges til at at tilberede mad med, med formål at sælge til offentligheden. Du finder dem ofte, hvor der er mange mennesker som messer, parker eller festivaler, koncerter og stadions. 
Når du er på udkig efter en Food stand til din begivenhed, vil du snart finde ud af at der er mange forskellige valg. Det siger sig selv, at ikke enhver Food stand passer til den fest, du skal arrangere, så det er vigtigt, at du vælger en Food stand der komplementerer dine ideer. 

 

 

Du kan både booke Food stands til indedørs arrangementer men også udendørs, selvfølgelig afhængigt af de produkter de serverer. 

 

 

Uanset om du går på komplet catering med en Food stand eller bare skal bruge noget extra til hovedretten, så er du i professionelle hænder når du booker hos Evenses. Så er der mindst en mindre bekymring for dig som arrangør af festen.

 

 

 

 

Book en Food stand til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival! Mere information

 

 

Ønsker du at booke en Food stand? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type mad, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Food stands her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5