Skal du holde en type event? Ved du ikke helt, hvad du skal serverer for dine gæster? Hos Evenses kan du booke Food trucks til alle typer arrangementer, f.eks. bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation - you name it! 
Food trucks er hip, og du ser dem overalt på diverse festivaler og events. Du kan simpelthen ikke undvære en food truck på festivalerne længere. Hvis du har tænkt at der skal serveres lidt mad til dit arrangement, så er en Food truck helt sikkert det rette valg. Skab den festivals stemning til din fest, ved at booke en food truck. En food truck skaber noget atmosfære, dine gæster vil tage selfies foran den. Disse mobile køkener kan blive placeret overalt. Food trucks kan takke festivaler for deres extreme popularitet, og som et resulatet er der nu arrangeret regionale madfestivaler. 
Vores Food trucks findes i forskellige former, farver og du finder madlavningen for alle verdenskredse. 
 

 

 

Book en Food truck til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en Food truck? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type mad, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Food trucks her.