1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

36000 kr - 57600 kr
Sangerinde Laura
100% match

Sangerinde Laura

3 anmeldelser

Bestil et brag af en liveoptræden af vores sangerinde Laura

Pris på forespørgsel
Find alt til foreningsfest? Book DJ, band og andet!
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Foreningsfest

Organiser en foreningsfest

Har du fået ansvaret for at arrangere dette års foreningsfest? Hvordan vil du gribe planlægningen an?
Vi kan hjælpe. Som underholdningsbureau tilbyder vi forskellige kunstnere, acts og tilbehør . Vi har derfor lidt idéer til underholdningen til din foreningsfest. Ved du allerede, hvad du skal booke til din foreningsfest i din fodboldklub, tennisklub, hockeyklub eller golfklub, så kan du klikke rundt på vores hjemmeside og finde lige det du har brug for.

Hvordan skal der pyntes op til foreningsfesten?
Har I overvejet en temafest? Eller måske at pynte op med foreningens farver. Vi har nogle ideer til temafest f.eks. Halloween, Disney, galla, tyroler, 80'erne eller karaoke-aften!
Karaoke-aften kan altid samle en fest og skabe en masse smil og grin. Så gør karaoke-sættet klar, mens publikum strømmer til klædt som deres yndlingsartist til jeres foreningsfesten!

Musik til foreningsfesten kan være en vigtig brik for at få skabt en fantastisk atmosfære. For eksempel kan Evenses arrangere et band eller en DJ, der passer til din foreningsfest. Vi er glade for at kunne hjælpe med at arrangere. Udover at booke et band, kan du også finde lys og lyd til din foreningsfest.

Vores musikere kan opdeles i: Solister, duoer, trio og bands. Til en foreningsfest anbefaler vi, at du finder en DJ eller et coverband. Vi har mange DJs og forskellige coverbands i vores database og finde en artist, der kan få folk op af stolene og ud på dansegulvet.

Hvis du derimod ønsker at skabe et roligt miljø, hvor man sidder og nyder drinks i mens der bliver sludret, er det en mulighed at booke et jazzband. Hvis du f.eks. er fan af festmusik, er et coverband en god mulighed. Foretrækker du derimod soul, har vi også flere muligheder for det.

Du kan altid kontakte os for at booke kunstnere til at optræde til din foreningsfest. Anmod om et uforpligtende tilbud til den perfekte foreningsfest.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.