Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, DJ-pult, professionelt DJ- og lydudstyr.

100 % tilfredshed

Musikken leveret af DJ kommer fra en unik samling på 10.000 plader. Vintage DJ bruger unikke og meget specielle stykker i sin samling, blander kendte og ukendte musikperler. Der er mange muligheder, herunder soul, jazz, 80'erne, diskotek, retro, baggrundsmusik og meget mere. DJ Vintage har en kompetent udskiftning, og det er altid tilgængeligt. Alle DJ’erne er meget erfarne og ekstremt populære og er personligt udvalgt baseret på erfaring, karisma og kreativitet.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr

En forestilling fra vores vinyl DJ vil komme med alt det nødvendige udstyr. Vi tilbyder professionelt DJ-udstyr, DJ pult og alt lydudstyr.

DJ-shows kan opleves på næsten alle feststeder i Holland, fra et smukt slot til en lille fest i et hus eller fest på en båd. Vi kan levere til enhver størrelse af fest og give et ekstraordinært show, der passer til kravene på stedet og i overensstemmelse med dine ønsker. Vi kan også udvide DJ-showet med sjovt tilbehør som f.eks. en kombination med et liveband, en VJ eller et oplyst discoteksdansegulv. Lad os planlægge med dig den opsætning, der passer til stedet og som bedst passer til dine behov.

Dine ønsker:

DJ Vintage har en enorm samling med tusindvis af plader. Du kan fortælle dine ønsker og planlægge sammen med DJ’en. Vi vil opfylde alle dine behov.

Stor udvidelighed:

En optræden af DJ Vintage kan tilpasses til dine behov og præferencer, hvad enten det er et oplyst dansegulv eller en fantastisk video.

Vil du booke en vinyl DJ til din fest eller bryllup? Du kan booke vores gammeldags DJ til din begivenhed, jubilæum eller fødselsdag. Alt kan tilpasses. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål.