< Back to search

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.
Pris fra: 
3 710,-
4

Referencer

"Vi bookede til d. 18. august: Brudgom: "Det var rigtig godt. Tak. Brud: Tak. Det var en rigtig fed fest. Meget bedre end vi kunne have forestillet os. Brudens far: Det var en succes. Jeg har ikke danset i 30 år, men i aften kunne jeg ikke stoppe med at danse. Din passion for musik udstråles gennem dine valg. Fantastisk! Bedstemor: Det var en rigtig god fest med god musik. Dansegulvet var fuldt pakket hele aftenen!”"
Ria, Berkel & Jens
5
"Alle blev helt skøre med det specielle men passende musikvalg. Det var rart at have en fest med musik, man ikke kan høre alle steder. "
Kevin Terkel
4
"Det var en meget flot tilføjelse til vores bryllup. Vi dansede hele natten til musikken fra vinyl DJ’en."
Monique
5

Vinyl DJ 'Vintage'

Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, DJ-pult, professionelt DJ- og lydudstyr.

 

100 % tilfredshed

Musikken leveret af DJ kommer fra en unik samling på 10.000 plader. Vintage DJ bruger unikke og meget specielle stykker i sin samling, blander kendte og ukendte musikperler. Der er mange muligheder, herunder soul, jazz, 80'erne, diskotek, retro, baggrundsmusik og meget mere. DJ Vintage har en kompetent udskiftning, og det er altid tilgængeligt. Alle DJ’erne er meget erfarne og ekstremt populære og er personligt udvalgt baseret på erfaring, karisma og kreativitet.

 

Komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr

En forestilling fra vores vinyl DJ vil komme med alt det nødvendige udstyr. Vi tilbyder professionelt DJ-udstyr, DJ pult og alt lydudstyr.

DJ-shows kan opleves på næsten alle feststeder i Holland, fra et smukt slot til en lille fest i et hus eller fest på en båd. Vi kan levere til enhver størrelse af fest og give et ekstraordinært show, der passer til kravene på stedet og i overensstemmelse med dine ønsker. Vi kan også udvide DJ-showet med sjovt tilbehør som f.eks. en kombination med et liveband, en VJ eller et oplyst discoteksdansegulv. Lad os planlægge med dig den opsætning, der passer til stedet og som bedst passer til dine behov.

 

Dine ønsker:

DJ Vintage har en enorm samling med tusindvis af plader. Du kan fortælle dine ønsker og planlægge sammen med DJ’en. Vi vil opfylde alle dine behov.

Stor udvidelighed:

En optræden af DJ Vintage kan tilpasses til dine behov og præferencer, hvad enten det er et oplyst dansegulv eller en fantastisk video.

 

Vil du booke en vinyl DJ til din fest eller bryllup? Du kan booke vores gammeldags DJ til din begivenhed, jubilæum eller fødselsdag. Alt kan tilpasses. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål.

Andre muligheder

vato gonzales boeken evenement

Vato Gonzalez

House DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Hardstyle / Hardcore / Techno DJ

Vato Gonzalez

House DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Hardstyle / Hardcore / Techno DJGonzalez er skaberen af ​​konceptet og pladeselskabet "Dirty House".2999,-Read more
martin garrix boeken

Martin Garrix

EDM / House / Club / Electro DJ

Martin Garrix

EDM / House / Club / Electro DJMartin Garrix er et stort talent og blev stemt som den bedste DJ i 2016.2999,-Read more
Kris Kross Amsterdam Boeken Evenement

Kris Kross Amsterdam

Urban/ Latin DJ/ Top 40 DJ

Kris Kross Amsterdam

Urban/ Latin DJ/ Top 40 DJFremragende musik leveret af Kris Kross Amsterdam!2999,-Read more