Konference

Er du i et rådgivende udvalg for den branche, du arbejder i, og er du blevet bedt om at komme på nogle måder til at bringe de store og små aktører i branchen tættere sammen? Arbejder du i et firma, der organiserer konferencer og andre store arrangementer, og er der en stor, der kommer næste år, som du vil gøre noget særligt for? Eller måske er du bare en meget lidenskabelig professionel, der ønsker at stimulere den lokale vækst i hans eller hendes sektor og af den grund ønsker at oprette en lille konference selv? Har du nogensinde tænkt på at booke en konference ved hjælp af en erfaren begivenhedsplanlægger som Evenses?

Vi er kendt i Danmark som en af ​​de bedste adresser, når det kommer til at organisere fester og arrangementer, booke og levere alle former for underholdning og relaterede tjenester, men vi er også meget aktive i at organisere og booke konferencer for vores kunder. Fra små lokale konferencer til omfattende konferencer for internationale besøgende har vi tjenester, kontakter og erfaring, der hjælper dig med at organisere den perfekte konference.

En hjælpende hånd fra en erfaren fest er generelt meget nyttig, når du organiserer en konference, især hvis du aldrig selv har organiseret en konference. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan være af merværdi for folk, der allerede har arrangeret flere konferencer, for der kan komme meget på dig som arrangør. Det er ofte tilfældet, at jo større eller mere detaljeret konferencen er, jo flere elementer er der at tage i betragtning, og jo mere komplekse kan disse elementer blive. Som arrangør er du i sidste ende ansvarlig for alt fra at styre adgang og arrangere logistik til at tage sig af enhver catering og noget underholdning for deltagerne.

Ved at booke konference underholdning hos os kan vi hjælpe med at lette noget arbejde for dig. Dette gør det nemmere at holde et overblik, og du kan koncentrere dig om de opgaver, som du ikke kan eller ikke vil give afkald på. Tænk for eksempel på at give nogle enkle catering til konferencens besøgende. For eksempel kunne vi oprette en eller flere madvogne på eller uden for konferencelokalerne. Et andet eksempel ville være at hjælpe dig med at booke og opbygge pålidelige scener og tilhørende udstyr, såsom belysning og lydsystemer.

Det behøver overhovedet ikke være svært at booke den perfekte konference til din begivenhed, men i betragtning af udvalget af muligheder for konferencer i Danmark er det generelt en god ide at få hjælp fra et firma, der har erfaring inden for sådanne bookinger. Ikke alle muligheder, vi tilbyder, passer til den konference, du skal arrangere. Evenses har en omfattende portefølje af tjenesteudbydere, live-handlinger og andre muligheder, der ikke ville være malplacerede på de fleste konferencer. Vi er glade for at bruge denne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig, så du kan booke den perfekte konference.

Vores underholdningsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du først selv vil udforske tilbuddet, kan du gøre søgningen lidt lettere ved hjælp af vores søgemaskine. I kombination med andet materiale, som du kan finde på Internettet, kan du få et første indtryk af de muligheder, der er tilgængelige for alle slags konferencer. For at hjælpe dig lidt længere med tilrettelæggelsen af ​​din konference, vil vi også nævne nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du organiserer en konference, og nogle tip til at gøre din konference til en vellykket begivenhed.

Hvad du skal være opmærksom på, når du organiserer en konference

Selvfølgelig afhænger det alt af, hvilken slags konference du skal arrangere, men du kan antage, at du som arrangør generelt skal være opmærksom på mange ting. I sidste ende, hvis alt går godt, er du ikke alene, bestemt ikke hvis du overvejer at arbejde med Evenses, men arrangøren bærer stadig et stort ansvar. Af den grund har vi listet nogle af disse elementer nedenfor.

Lokalets størrelse

Dette lyder måske logisk, og det er det faktisk, men du vil blive overrasket over, hvor mange konferencer der finder sted på steder, der er for små eller for store til arrangementets størrelse og antallet af deltagere. Det er meget vigtigt at have en god idé om, hvor mange mennesker du kan forvente på konferencen, for på denne måde ved du, hvilke steder der bedst passer til begivenhed. Et rum eller et sted, der er for lille, er et problem af indlysende grunde, men at reservere et sted, der er for stort, kan også have negative virkninger på konferencen. Dette er ikke kun spild af penge, men giver også billedet af en dårligt deltaget konference.

Logistikinfrastrukturen

Bestemt for større konferencer, hvor et stort antal mennesker kommer til din placering, er det vigtigt, at infrastrukturen i umiddelbar nærhed af placeringen kan håndtere sådanne numre. Fordelen her er, at mange placeringer, der er velegnede til større konferencer, ofte ligger på let tilgængelige steder. Ikke desto mindre skal du tage højde for, hvor mange mennesker der kommer, og især hvilken type transport de kommer til stedet, når de vælger et sted til den konference, du skal arrangere.

Tjek kalenderen

En af de første milepæle i tilrettelæggelsen af ​​en konference er at indstille datoen. Vores specialiserede personale kan hjælpe dig med at vælge den perfekte dato baseret på forskellige faktorer. For eksempel er det nyttigt at vide, hvilke andre konferencer og større begivenheder der ville finde sted omkring samme tid, da dette kan blokere infrastrukturen omkring dit konferencesal og øge priserne på for eksempel flyvninger og hotelværelser. Derudover er det i mange tilfælde klogt ikke at have konferencen i weekenden eller under en ferie, da mange mennesker ser på konferencer som arbejdende.

Nogle tips til at organisere en konference, der skiller sig ud

Hvor den foregående overskrift hovedsagelig henviser til grundlæggende elementer, som du absolut skal holde øje med, når du bestiller en konference, vil vi i denne artikel gå nærmere ind på de ting, du kan gøre for at give din begivenhed det lille ekstra. Når alt kommer til alt, ønsker du som arrangør, at din konference er unik, og at folk vil tale om det i lang tid fremover.

Find et passende tema til konferencen

På en konference vil du gerne skabe en følelse af samhørighed blandt de besøgende, og det at komme med et tema kan hjælpe. Derudover kan du med et generelt tema bringe alle elementerne i konferencen sammen, fra logo og branding til lokationen og intern logistik, for virkelig at gøre det til en sammenhængende helhed. Hvilket tema der passer godt til den konference, du skal arrangere, afhænger meget af branchen eller emnet, men generelle temaer som “Stærkere sammen”, “Uddannelse i det 21. århundrede” eller lignende kan have en betydelig merværdi .

Få hjælp fra eksperterne

Vi skrev før det, når der reserveres en konference, kan meget komme din vej og ofte på samme tid. Så vær ikke bange for at delegere, især når det kommer til en stor konference, men du skal gøre dit bedste for at bringe gode mennesker ind. Ved at ansætte en marketingspecialist eller en administrativ assistent kan du for eksempel overføre nogle opgaver og selv fokusere på andre ting. Bevis kan hjælpe dig med at booke en konference på sådanne måder.

Afslapning er også vigtig

Endelig er det også vigtigt at tilbyde de besøgende en lille variation. De fleste konferencer er alvorlige begivenheder, hvor folk kommer på arbejde, lærer og netværker, men det betyder ikke, at du ikke kan tilbyde dem noget sjovt, når de har brug for en pause. Hvad med for eksempel en spisestue fuld af tryllekunstnere, der bevæger sig mellem folk, der spiser frokost, eller en kaffebar ved indgangen?

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som specialist inden for begivenhedsplanlægning og underholdning samarbejder vi med en bred portefølje af tjenesteudbydere, der er velegnede til alle typer konferencer, fra små, lokale begivenheder til meget udvidede konferencer, der tiltrækker folk fra hele verden. Uanset om du vil arrangere en regional konference for din branche med catering, der vil blive husket i lang tid, eller en stor konference i et gigantisk kompleks, der stadig skal være fuldt udstyret til lejligheden, hjælper Evenses dig med at finde de ideelle muligheder. at finde og booke til dit arrangement. Ved at reservere en konference kan du gøre det helt unikt, især hvis du allerede i forvejen udgør en god idé for dig, hvilken form for konference du skal arrangere, og hvordan du vil implementere de mange facetter i denne organisation.

Organiserer du en konference for din virksomhed? Så snart du har fundet din konferenceplads, konferencecenter eller konferencesal, er det vigtigt at udarbejde konferenceprogrammet eller konferenceplanlægningen. Det er ofte tilfældet, at en form for underholdning er tilgængelig på en konference. Vi hos Evenses hjælper dig gerne med at bringe underholdning til dit møde og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har erfaring til at finde den rigtige underholdning til din konference. Fra små til store konferencelokaler og fra grundlæggende til luksuriøse konferencecentre kan vi tilbyde underholdning til konkurrencedygtige lave priser. Du kan booke et band, orkester eller sanger, men du kan også ansætte en vært eller en act fra os til din konference.

Leder du specifikt efter baggrundsmusik leveret af for eksempel et jazzband, duo, trio, orkester eller solist? Eller er du på udkig efter en spektakulær åbnings act eller afslutnings act, såsom et ild show, robotshow, danseshow eller akrobatik? Det kan alt sammen arrangeres med bookingbureauet Evenses!

Organiser en konference: ansæt dit orkester, pianist, band eller danseshow her

Er du nysgerrig efter vores produkter og tjenester, eller ønsker du yderligere information om de muligheder, vi kan tilbyde dig? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne, for på Evenses er du kommet til det rette sted til underholdning af din konference, møde eller kongres. Evenses leverer altid et skræddersyet produkt fra tryllekunstnere til mavedansere og fra DJ'er til berømte kunstnere til din konference.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.