1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Aften Musik
100% match

Aften Musik

1 anmeldelse

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed!

5000 kr - 12000 kr
Duo Amore
100% match

Duo Amore

2 anmeldelser

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.

5000 kr - 10000 kr
Stryger Trio
100% match

Stryger Trio

Lej en stryger trio med smuk klassisk musik

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke underholdning til din konference?
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Konference

Konferencer og store arrangementer består af mange mange komponenter, der skal spille sammen. Skal du organiserer konferencer og andre store arrangementer? Så læs med her og få idéer til dit event.

Har du ikke meget tid og overskud til planlægningen af din konference eller event

, så få booket en eventmanager, som tager sig af det hele eller de opgaver du ikke har tid til.

Når det kommer til at organisere arrangementer, booke, levere underholdning og relaterede tjenester,
er vi de rigtige at kontakte. Vi kan hjælpe dig med at booke alt til din konference lige fra teknik, til catering, musikere og artister. Der er ikke et event, som er for stort eller småt til os. Fra små lokale konferencer til omfattende konferencer med internationale besøgende. Uanset om du ønsker at booke store internationale artister eller lokale kunstnere, kan vi være behjælpelige. Vi har tjenester, kontakter og erfaring, der hjælper dig med at organisere den perfekte konference.

En hjælpende hånd fra en erfaren festplanlægger kan være meget nyttig, når du organiserer en konference, især hvis du aldrig selv har organiseret en konference.

Det betyder dog ikke, at vi ikke kan være af merværdi for folk, der allerede har arrangeret flere konferencer. Har du derimod erfaring med planlægning og organisering, kan vi måske hjælpe dig med at finde noget underholdning, som gæsterne ikke lige havde regnet med.
Det er ofte tilfældet, at jo større eller mere detaljeret konferencen er, jo flere elementer er der at tage i betragtning, og jo mere komplekse kan disse elementer blive. Som arrangør er du i sidste ende ansvarlig for alt fra at styre adgang og arrangere logistik til at tage sig af catering og noget underholdning og programmet for konferencen.

Ved at booke konference underholdning hos os kan vi hjælpe med at lette noget arbejde for dig. Dette gør det nemmere at holde et overblik, og du kan koncentrere dig om de opgaver, som du ikke kan eller ikke vil give afkald på. Hos Evenses kan du booke en masse forskellige artister på samme tid og på den måde har du underholdning samlet et sted.
Tænk for eksempel på at give dine gæster mulighed for at smage en masse forskellig mad. Det kunne være ved at have forskellige food trucks holdende. Det kan gøre det en del lettere at få integreret vegetarisk og vegansk mad, nu hvor en større og større del af befolkningen ønsker mad uden kød og animalske produkter.
Et andet eksempel ville være at hjælpe dig med at booke og montere scener og tilhørende udstyr, såsom belysning og lydsystemer. Overvejer i at overraske gæsterne med et integreret lysshow, der passer til konferencierens inputs, så er det også muligt.

Vores underholdningsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du vil udforske vores tilbud her på siden, kan du gøre søgningen lidt lettere ved hjælp af vores søgemaskine. I kombination med andet materiale, som du kan finde på internettet, kan du få et indtryk af de muligheder, der er tilgængelige for konferencer. For at hjælpe dig lidt længere med tilrettelæggelsen af ​​din konference, vil vi nævne nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du organiserer en konference, og nogle tips til at gøre din konference til en vellykket begivenhed. Vi er glade for at bruge denne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig, så du kan få booket det rigtige til din konference.

Hvad du skal være opmærksom på, når du organiserer en konference

Selvfølgelig afhænger det alt af, hvilken slags konference du skal arrangere, men du kan antage, at du som arrangør generelt skal være opmærksom på mange ting. I sidste ende, hvis alt går godt, er du ikke alene, bestemt ikke hvis du overvejer at arbejde med Evenses, men arrangøren bærer stadig et stort ansvar. Af den grund har vi listet nogle af disse elementer nedenfor.

Lokationens størrelse

Dette lyder måske logisk, men du vil blive overrasket over, hvor mange konferencer der finder sted på steder, der er for små eller for store til arrangementets størrelse og antallet af deltagere. Det er meget vigtigt at have en god idé om, hvor mange mennesker du kan forvente på konferencen, for på denne måde ved du, hvilke steder der bedst passer til begivenhed. Et rum eller et sted, der er for lille, er et problem af indlysende grunde, men at reservere et sted, der er for stort, kan også have negative virkninger på konferencen. Dette er ikke kun spild af penge, men giver også billedet af en dårligt deltaget konference.

Logistik og infrastruktur

Bestemt for større konferencer, hvor et stort antal mennesker kommer til samme lokation på samme tid, er det vigtigt, at infrastrukturen fungerer. Er der for eksempel parkeringsmuligheder og hvordan er det placeret i forhold til offentlig transport. Derudover er det klogt at beregne, hvor lang tid det vil tage for folk at blive indlogeret på konferencen og om der er toiletter nok. Der er nemlig ingen der elsker at stå i kø. Hvis det ikke er muligt at fjerne køerne, kan man måske gøre noget andet. Tilføje underholdning til ankomsten, hvis gæsterne har noget at se og lytte til, så opfanger de ikke, hvor lang ventetiden er. Det kan også sørge for at indlogeringen er gjort så hurtig som muligt. I det hele taget er den store logistiske opgave at sørge for at gæsterne ikke klumper sammen i køer.

Tjek kalenderen

En af de første milepæle i tilrettelæggelsen af ​​en konference er at finde den rigtige dato. Det vil være fornuftigt at tjekke hvilke andre konferencer og større begivenheder der ville finde sted omkring samme tid, da dette kan blokere infrastrukturen omkring dit konferencesal og øge priserne på for eksempel flyvninger og hotelværelser. Derudover er det i mange tilfælde klogt ikke at have konferencen i weekenden eller under en ferie, da mange mennesker ser på konferencer som arbejde.

Pauser

Husk at få tilrettelagt programmet med pauser, der er lange nok, så folk får noget at drikke, spise og kan nå på toilettet. Så kan vi måske skrue ned for antallet af folk, der rejser sig op under oplæggene.

Nogle tips til at organisere en konference, der skiller sig ud

Hvad kan man gøre konferencen mindeværdig?
Selvfølgelig et positivt minde. Det kunne være at gøre noget crazy til konferencen. Noget ingen havde set komme. Det kunne være at booke noget underholdning som man ikke lige kunne forestille sig eller have en workshop med folkedans eller rytmik som ikke stod nævnt i programmet. Lige umiddelbart lyder det måske lidt mærkeligt, men at skabe interaktive aktiviteter vil give fællesskabsfølelse og en masse grin. Det kan også være en tankelæser, der tager fusen på deltagerne.

Find et passende tema til konferencen

På en konference vil du gerne skabe en følelse af samhørighed blandt de besøgende, og det at komme med et tema kan hjælpe. Derudover kan du med et generelt tema bringe alle elementerne i konferencen sammen, fra logo og branding til lokationen og intern logistik, for virkelig at gøre det til en sammenhængende helhed. Hvilket tema der passer godt til din konference, afhænger meget af branchen eller emnet, men generelle temaer som “Stærkere sammen”, “Uddannelse i det 21. århundrede” eller lignende kan have en betydelig merværdi. Et tema kunne også være en basal ting, som at lade den samme farve gå igen i flere ting.

Få hjælp fra eksperterne

Vær ikke bange for at spørge om hjælp. Udnyt dit netværk og del dine idéer med dem. Er der opgaver, som du ikke kan klare selv, så find hjælp. Om det er en marketingsspecialist, planlægger, bogholder eller en administrativ assistent, så er det muligt at hente hjælp.

Afslapning er også vigtig

Endelig er det også vigtigt at tilbyde de besøgende en lille variation. De fleste konferencer er seriøse begivenheder, hvor folk kommer på arbejde, lærer og netværker, men det betyder ikke, at du ikke kan tilbyde dem noget sjovt, når de har brug for en pause. Hvad med for eksempel en tryllekunstner, der bevæger sig rundt mellem folk, der spiser frokost, eller en kaffebar ved indgangen?

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som specialist inden for eventplanlægning og underholdning samarbejder vi med en bred vifte af artister, der er velegnede til alle typer konferencer, fra små lokale begivenheder til meget udvidede konferencer, der tiltrækker folk fra hele verden. Uanset om du vil arrangere en regional konference for din branche med, der vil blive husket i lang tid, eller en stor konference i et gigantisk kompleks, der stadig skal være fuldt udstyret til lejligheden, hjælper Evenses dig med at finde de ideelle muligheder. Vi hjælper med at finde og booke til dit arrangement.

Organiserer du en konference for din virksomhed? Så snart du har fundet din konferenceplads, konferencecenter eller konferencesal, er det vigtigt at udarbejde konferenceprogrammet eller konferenceplanlægningen. Det er ofte tilfældet, at en form for underholdning er tilgængelig på en konference. Vi hos Evenses hjælper dig gerne med at finde underholdning til din konference og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har erfaring til at finde den rigtige underholdning til din konference. Du kan booke et band, orkester eller sanger, men du kan også ansætte en vært eller en act fra os til din konference.

Leder du specifikt efter baggrundsmusik leveret af for eksempel et jazzband, duo, trio, orkester eller solist? Eller er du på udkig efter en spektakulær åbningsact eller afslutningsact, såsom et ild show, robotshow, danseshow eller akrobatik? Det kan alt sammen arrangeres med bookingbureauet Evenses!

Organiser en konference: book dit orkester, pianist, band eller danseshow her

Er du nysgerrig efter vores produkter og tjenester, eller ønsker du yderligere information om de muligheder, vi kan tilbyde dig? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne. Evenses leverer altid et skræddersyet produkt fra tryllekunstnere til mavedansere og fra DJ'er til berømte kunstnere til din konference.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.