Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Infinity LED dansegulv
100% match

Infinity LED dansegulv

Skal der danses til din fest ?
LED Dansegulv Er der noget bedre end at få danset efter en alt det mad fra middagen? Hvorfor så ikke gøre noget særligt ud af dansen. Du har sikkert fundet ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book LED dansegulv til dit event

Er du ved at planlægge en fest, men mangler noget som kan give lidt ekstra værdi til din fest? Måske du mangler lidt disco følelse eller bare noget som sikre at dine gæster kommer på dansegulvet, så lej et oplyst dansegulv. Så kan du og dine gæster danse på et lysende dansegulv hele natten.

Oplyst dansegulv.png

Få gang i festen med et oplyst dansegulv

Et oplyst dansegulv er noget for alle uanset om dine gæster er unge eller mere modne, så ville de nyde godt af et LED dansegulv. Det er en oplevelse i sent glemmer, og i får helt sikkert gode fester.

Få en disco følelse ala “Saturday Night Fever” og dans dig igennem natten på det oplyste dansegulv. Der vil være tomt rundt i lokalet, fordi alle er på dansegulvet. Ved at leje et oplyst dansegulv er du sikret en god fest.

Vi leverer dansegulvet, som nemt kobles sammen af vores folk, og som de afinstallerer igen når din fest er slut. De forklarer hvordan udstyret virker, og skulle der være andre spørgsmål står vi klar til at hjælpe dig.

Mangler du perfekte musikalske rammer omkring festen, så kan vi også hjælpe dig. Vi har den helt rigtige DJ ledig til dit event. Ønsker du endnu flere effekter til din fest har vi også festlys, røgmaskiner og snemaskiner, som kan sikre I får den fedeste fest.

Eller måske I vil være jeres egen DJ med Silent Disco, hvor i kan sluk for højtalerne hver især, og i stedet lytte til god musik gennem høretelefoner. Skift mellem afspillede enheder, og klik dig ind på den samme kanal som din dansemakker er på. I kan holde øje med hvad hinanden lytter til og feste med på samme kanal.

LED dansegulv.png

Book et oplyst dansegulv til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllup.

Uanset hvilket event du er ved at planlægge, så kan et LED dansegulv passe til din fest. Lej LED dansegulv hos Evenses. Du kan se hvad der er muligt på vores hjemmeside.
Vi kan hjælpe dig med at fuldende din fest. Lej lyseffekter festlys røgmaskiner og meget mere hos os.

Ønsker du at booke et oplyst dansegulv? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke gulv, der er det bedste match til din fest. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker, så du får den fest du drømmer om. Vi har mange muligheder som sikrer en god fest.

Se nærmere på vores udvalg af vores dansegulve her.

Hvad koster det at booke et oplyst dansegulv?

Prisen på et oplyst dansegulv afhænger af hvor stort et areal dansegulvet skal være, hvor i landet din begivenhed finder sted og hvor længe du ønsker at have dansegulvet.

Hvilke slags begivenheder passer et oplyst dansegulv til?

Et oplyst dansegulv passer til mange forskellige slags begivenheder, og det er kun din egen fantasi, som sætter grænser. Det kan være til et bryllup, firmafest eller fødselsdag - mulighederne er mange.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!