Spåkoner

Skal du booke en spåkone til din fødselsdagsfest, firmafest eller noget helt andet? Så kan vi garantere dig fremragende underholdning. Gæsterne kan forudsige deres fremtid senere i par, men også individuelt. Evenses tilbyder forskellige muligheder, for eksempel en paranomal spåkone, kortlæsning af en Tarot kort-læser og Håndlæser. Spåkoner giver personlig opmærksomhed til dine gæster til din fest, begivenhed, firmafest eller bryllup.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Vores spåkoner hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores spåkoner kan indsættes i hele Danmark.

Book en spåkone til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores spåkoner? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores spåkoner her.