Allround DJ

Book en Allround DJ til dit bryllup, fødselsdag eller firmafest! Evenses har en bred vifte af bryllups DJs, Disco DJs, Party DJs, Berømte DJ's og kvindelige DJ's. En Allround DJ er et vigtigt aspekt for din fest. Allround DJ'en kan tilpasses helt til dine ønsker og behov. Du kan vælge en DJ til dit bryllupsfest, der gør en stor forskel til din fest, der spiller fra en bred vifte af musik. Alle DJ's i vores sortiment, vælges omhyggeligt af os, og vi kan garantere, at disse DJ'er står for kvalitet og professionalisme. De specialiserer sig i at tage sig af alle dine musikalske ønsker og behov for festen.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det. 

 

 

Book en Allround DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige Allround DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Allround DJ's her.

Bands

Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

dj saxofonist
DJ og Saxofonist
Fantastisk show med en dj og en live saxofonist!
Fra:
5950,-Pris på forespørgsela
dj bruiloft boekingen
DJ Maximuss
DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela
bassjackers boeken inhuren festival bruiloft
Bestil danske dj-duo, Bassjackers til firmafesten, studentergilden eller andre festlejligheder!
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela