Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Aften Musik
100% match

Aften Musik

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed! Mere information

5 (1 anmeldelse)
5000 kr - 12000 kr
Duo Hjeds & Frehr
100% match

Duo Hjeds & Frehr

Velkendt og nyere stemningsmusik med et strejf af RnB.
Unik musikalsk duo Mangler du dinner musik til din næste fest? Denne musikalske duo skaber en fantastisk stemning til alle livets fest...
Mere information

Pris på forespørgsel
Singer Society
100% match

Singer Society

Book en af Singer Societys dygtige sangere
Singer Society er en sammenslutning af dygtige sangere og musikere med forskellige stilarter. Ønsker du klassisk eller rytmiske sangere, så kan Sin...
Mere information

Dinner & Danse Duo
100% match

Dinner & Danse Duo

Erfaren duo, klar til at optræde til små og store fester!
Den musikalske duo har gennem 25 år skabt glæde og god stemning til enhver fest. Duoen består af en pianist og en sangerinde, der n...
Mere information

7000 kr - 11200 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Middagsselskab

Flyttede du for nylig, og har du tænkt dig at invitere nogle af dine naboer til middag for at lære hinanden lidt bedre at kende? Bliver din partner 50 år om et par måneder, og vil du gerne give den perfekte overraskelse med en stor middag for familie og venner hjemme hos dig? Eller måske spurgte din chef dig, om du vil planlægge dette års sommerarrangement eller julefrokost? Uanset situationen er du bestemt ikke alene. Vi kan måske hjælpe dig.

Du synes måske, at det at booke en middag lyder ret mærkeligt, når alt kommer til alt kan du selv lave en middag til en gruppe mennesker. Så lad os forklare, hvad vi præcist mener ved at booke en middag. Hvis du planlægger at arrangere en middag, kan vi hjælpe dig med det. Lige fra at finde den perfekte catering og indgå en pålidelig servicepersonale til at oprette en cocktailbar og endda bestille et liveband, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at skabe det ideelle supplement til din middag.

Vi er ligeglade med, om du arrangerer en privat middag for fire personer eller en kæmpe begivenhed for et par hundrede mennesker. Det hele afhænger af, hvad du har i tankerne, og hvordan du vil udføre det. Foretrækker du at sidde rundt om bordet med dine venner, mens I nyder jeres middag sammen? Vi kan hjælpe dig ved at booke en tjener eller en kok, der hjælper dig hele aftenen. Eller måske vil du imponere dine kolleger under kontormiddagen? Sammen med Evenses kan du arrangere en tordnende live koncert for at afslutte middagen.

Afhængigt af hvilken type middag du skal arrangere, varierer arbejdsopgaverne, der skal håndteres. Det er ikke nemt at agere vært og køkkenchef på samme tidspunkt. Det kan være en kæmpe hjælp at have bestilt maden og have en tjener til at stå for det praktiske til dit middagsselskab, så har du tid til at være tilstede med dine gæster.
Hos Evenses kan vi hjælpe dig med at optimere opdelingen af ​​opgaver til din middag, så du får mere tid til dine gæster. Du kan også slippe for at lede efter den saxofonist du så gerne ville have skulle spille under middagen. Det kan vi nemlig gøre for dig.

At finde catering til den begivenhed behøver nødvendigvis ikke at være kompliceret, men i betragtning af de mange muligheder og det varierede tilbud, der er i Danmark, anbefales det at man bruger noget tid på at se på forskellige leverandører. Her kan vi fra Evenses tilbyde hjælp fra en af vores eventmanager, der har erfaring inden for sådanne bookinger. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af muligheder for middage, som vi har taget højde for mange forskellige kunder og utallige begivenheder, herunder professionelt serveringspersonale, alle slags boder og live musik. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan arrangere den perfekte middag til dine gæster.

Du kan nå vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du først selv vil udforske det, kan du se på alle tilgængelige muligheder ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside. Vi har sammensat en liste af tips til organisering af en vellykket middag:

Tips og tricks til en vellykket middag

Chancerne for at, det er første gang du er vært for en middag er nok lille. Du har nok allerede en god idé om, hvad din fest skal indeholde. Prøv at tænke tilbage på de bedste middage du har været til, hvad har de tilfælles? var det god mad, godt selskab og masser af drikkevarer?

Dykker vi længere ned, så er det nok flere ting, der spiller ind. Mange elementer kan påvirke forløbet af middagen, herunder musikken, drikkevarer og siddepladser. Der kan komme en hel del ting, der får dig til at føle, at du ikke har tid nok til noget. Vi ved alt for godt, hvor let det kan være, så tøv ikke, hvis du overvejer at bede om vores hjælp og booke middag hos os. Derudover giver vi dig også nogle tips, der forhåbentlig vil hjælpe dig, når du organiserer din middag.

Forbered så meget som muligt

Hvis du planlægger en middag, som du selv skal lave mad til, for eksempel hjemme, er det klogt at lave så meget som muligt på forhånd. Vi taler ikke kun om selve maden, men for eksempel også om køling af vinen, bortskaffelse af kæledyr eller valg af musik til aftenen. Som vært eller værtinde har du travlt nok under selve middagen, så jo mere du kan forberede dig på forhånd, jo bedre.

Vær forsigtig med eksperimentering

Dette punkt gælder hovedsageligt middagen, som du selv tilbereder. En af de bedste ting ved madlavning er at eksperimentere med nye ingredienser og retter, men husk, når du inviterer folk til middag. Især hvis det er din første gang i skal spise sammen, er det ikke altid det bedste valg at prøve en ny ingrediens, som du ikke kender eller tilberedningsmetode for første gang. Du kan prøve dette med folk, du allerede kender bedre, selvom vi stadig anbefaler, at du ikke bliver for risikabel, når gæsterne kommer til at spise. Du kan eventuel spørge gæsterne forud for middagen, om der er ting du skal tage højde for i forhold til mad og drikkelse. Dette vil give dig en masse point fra gæsterne og vise en vis form for overskud.

Pynt op i god tid

Det virker måske som noget, der tager 10 minutter, men vi ved jo godt at dække et pænt bord med flot foldede servietter, sætte blomsterne i vand, finde stearinlys frem, ja lige pludselig er tiden gået, og gæsterne er ankommet. Igen, planlæg hvad der skal gøres, så du når det meste eller måske nemt kan sætte en tjener eller en for-tidlig-ankommet-gæst til det.

Indstil musikken til aftenen

I dag er det lettere end nogensinde selv at levere musikken til en middag. Så længe du har adgang til Spotify eller Youtube, kan du sammensætte de perfekte afspilningslister. Ud over selve musikken skal du sørge for, at lydstyrken ikke er for høj, da ingen kan lide at råbe over musikken under middagen. Kort sagt, hold øje med atmosfæren og sørg for, at musikken har en positiv indflydelse på den. Placeringen af musikken kan skabe en skæv balance, hvis den nu er meget høj for den ene ende af bordet, så får de måske ikke hørt alle de gode historier fra den anden ende. Så hellere lad musikken være lidt for lav.

Bordkort er ingen overdrivelse

Selvom middagen kun er for fem personer, kan bordkort skabe en ro og en sikkerhed for gæsterne at have sin egen plads. Igen er det dejligt for gæsterne, at du har taget planlægningen seriøst, men igen, det er ikke nødvendigt med en bordplan til en mindre fest, hvor alle kan se og snakke med hinanden. For større begivenheder er det bestemt ikke ligegyldigt. Forestil dig f.eks. At arrangere en middag til 80 personer uden en bordplan vil det være fuldstændig kaos. Det vil tage meget lang tid at gå til bords og du risikerer at maden bliver kold eller at enkelte personer skal sidde ved nogen de slet ikke kender eller har noget til fælles med. En effektiv bordplan kan også fremme samtale og dermed atmosfæren, og det er det, du vil have som arrangør.

Husk at sætte tid af til at gøre dig klar

Nogengange glemmer vi, hvor lang tid det, tager at nå i bad, få sat håret og valgt tøjet, så aftal et tidspunkt, hvor du seneste skal gøre dig klar. Du kan evt. have valgt tøj, sko og andet om formiddagen eller dagen før, så du ikke skal til at tage flere beslutninger.

Tag masser af tid i betragtning

Når du organiserer en begivenhed, så altid hav god tid mellem elementerne af din fest. Du ved aldrig om nogen kommer for sent eller at du vidst liiige glemte at tænde ovnen.
I tilfælde af en middag er dette lidt For eksempel, hvis du planlægger at få serveret middag kl.20.00, skal du fortælle dine gæster at være der omkring kl.19.00. På den måde er der en god chance for, at festen er færdig inden kl. 20.00. I mellemtiden kan du tilbyde de ankomne gæster en drink eller noget andet.

Bed om hjælp, hvis du godt kan bruge det

Især når det drejer sig om middage til større grupper, er det kun klogt at tilkalde en andens hjælp. Det er og forbliver din middag, men ved at delegere visse opgaver kan du have mere tid til andre ting. I sidste ende handler det kun om, at du og dine gæster nyder en aften, og hvis vi kan hjælpe dig på nogen måde, er vi glade for at gøre det. Vær heller ikke bange for at tage i mod hjælp fra dine gæster.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke middag uanset lejlighed, anbefaler vi, at du også kontakter en med erfaring inden for dette felt. Hos et underholdningsbureau som Evenses har vi arbejdet med en bred vifte af udbydere af professionelle tjenester og muligheder for en række spisemuligheder i mange år, herunder et omfattende udvalg af cateringfirmaer, komplette champagnetårne ​​til store fester og ægte ild shows, som er velegnede til en række forskellige spisesteder.

Organiserer du en ekstraordinær middag?

Du vil gerne arrangere en middag, men denne gang skal den have lidt ekstra fx en dejlig solist eller duo kan hjælpe dig med det.

Det hele handler om at få maden, drinks, underholdning og gæsterne til at spille sammen og få skabt en fantastisk atmosfære. Den rigtige musik til dine gæster og maden du serverer, kan afgøre, hvordan aftenen går. På denne måde kan du perfekt kombinere enhver levende musik med den musik, dine gæster elsker. Vores duoer kan perfekt opfylde dine gæsters ønsker. Efter middagen kunne I danse til en af ​​vores musikers musik og nyde levende baggrundsmusik under middagen. Vores kunstnere kan spille alle slags genre. Tænk for eksempel på svingende jazzmusik eller smuk klassisk musik. Vi har også fremragende guitarister, der kan give dine gæster guitarmusik med de rigtige undertoner af soul, latin eller klassisk. Leder du stadig efter en pianist? Vores pianister kan også give den rigtige atmosfære og stemning under din middag!

Se nedenfor et udvalg fra vores udvalg af kunstnere, der kan levere underholdning under din middag. Anmod om et gratis tilbud på en solist, en duo, et klassisk ensemble eller et band. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller maile en af ​​vores medarbejdere. Vi besvarer gerne dine spørgsmål til din kommende middag.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!