VJ's

Book en VJ til dit bryllup, fest eller anden begivenhed? Har du booket en DJ, men vil du have noget særligt til at underholde dine gæster? En VJ er en flot tilføjelse til dette. En DJ kan give din beginvenhed en musikalsk underholdning, imens en VJ skaber det vilde lysshow. Du kan vælge at ansætte en VJ, som giver din begivenhed med visuelle billeder på en unik måde. Disse vil blive indstillet til DJ'ens musik, placeringen af ​​din fest. VJ kan også tilpasses visuelt til dit tema eller musik genre. Mere information

VJ til din fest, bryllup eller festival

I samråd med dig udarbejdes en plan af den rette VJ. Du kan tænke på beamers til projekt og lærred for fuldt ud, at realisere din drømme fest. En VJ skaber billederne og farvene til din fest. De sørger for at sætte gang med, billeder, visuelitet, neon, lys mm. Det er lige meget hvilken beginvenhed du vælger, en VJ i samarbejde med dig, vil realisere dine drømme om et festival. På den måde kan du være sikker på, at vi gør alt for at tilpasse dine ønsker og præferencer.

 

 

Book en VJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige VJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke VJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores VJ's her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5