Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Musikalsk børneshow
100% match

Musikalsk børneshow

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!
Børneshow Mangler du noget underholdning til en børne fest eller fødselsdag? Så kan du booke vores børneshow idag! ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Tryllekunstner Jonas
100% match

Tryllekunstner Jonas

Book et show med tryllekunstneren Jonas, der garanterer et underholdende show for børn med både magi og ballondyr Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Ansigtsmaling
100% match

Ansigtsmaling

Book en ansigtsmaler, som kan male motiver efter eget valg
Book en ansigtsmaler, og få en oplevelse, som I sent vil glemme Det kan være svært at finde på noget underholdning når man skal hol...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book børneshow til dit event

Er du ved at planlægge en børnefødselsdag og mangler underholdning for børn? Eller måske du er ved at arrangere en begivenhed, hvor der skal være underholdning til barnlige sjæle? Uanset hvad du er ved at planlægge, så kan vi hjælpe dig med at booke et børneshow.

Hvorfor booke børneshows til din børnefødselsdag?

Hvis du er ved at arrangere en børnefødselsdag, kan det være en god idé at planlægge nogle aktiviteter for børnene. Uanset hvilken slags fødselsdag du er ved at planlægge, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette underholdning.

Det kan være du er ved at planlægge dit barns fødselsdag for hele familien, hvor der skal være underholdning for både børn og voksne. Eller måske du er ved at planlægge en børnefødselsdag, hvor der skal være noget underholdning, som er for et hvert barn.

børnefødselsdag.jpeg

Hvilken slags underholdning kan man booke til en børnefødselsdag?

Det kan altid være en god ide med noget underholdning, så børnene kan være underholdt igennem hele dagen, og ingen føler sig ude af legen. Giv børnene en fødselsdag de vil sent vil glemme.

De fleste børn elsker et godt børneshow. Det kan både være et medrivende fortæller show, hvor børnene underholdes af historier og ballondyr af en professionel børnebogsforfatter med mere end 10 års erfaring i ballondyr. Fortællingerne indeholder rekvisitter, som giver historierne liv og interaktion. De er underholdende for både børn og voksne, og altid med en dybereliggende morale.

Eller et musikalsk børneshow, der på en underholdende og musikalsk måde, lærer børnene om ressourcer, genbrug og økologi. Fortællingen bindes sammen af 10 kendte børnesange, og publikum får udleveret rytme æg, så alle har mulighed for at spille, synge og danse med til sang og musik.

De fleste børn elsker også en god omgang underholdning i form af en klovn, som kan give børnene et godt grin. De har mange forskellige færdigheder, såsom jonglering og laver ballondyr, som i kombination med nogle sjove dansetrin, festlig musik, store sko og god interaktion med publikum er der skabt en sjov dag.

Eller et trylleshow, hvor børnene ikke kan se andet en magi. En optræden, der indeholder både tryllenumre, fantasifulde historier og ballondyr - det er en sikker vinder.

Du kan også vælge at booke en mimer, som kan forbløffe og underholde dine gæster. Vores mimer skaber forskellige karakterer, visuelle sketches og animeret interaktion. Med fysisk teater skaber mimeren illusioner, animeret figurer og visualiserer ”usynlige” objekter og kræfter. Det bliver et show i sent glemmer.

Skærmbillede 2022-11-22 kl. 11.55.36.png

Andre former for begivenheder man kan booke børneshow til.

Det kan også være du er ved at planlægge en juleafslutning, hvor det kan være oplagt at have julemanden, der kommer forbi og siger hej og interagerer med børnene eller måske du ønsker at han skal dele gaver ud. Eller måske du ønsker at drillenissen skal komme forbi og drille børnene og give dem et stort smil på læben.

Måske du er ved at planlægge en firmafest eller vejfest, hvor der både kommer børn og voksne med barnlige sjæle, hvor du kan få alle til at gå derfra med et smil på læben og et minde de sent vil glemme. Det kan f.eks. være et trylleshow, som kan forblænde enhver tilskuer med sine magiske tricks. Eller en levende statue, som vil få alle til at beundre en, og som kan være en god samtale starter blandt dine gæster.

Skærmbillede 2022-11-22 kl. 11.58.30.png

Uanset hvilken slags begivenhed du er ved at planlægge, så kan du med fordel booke et børneshow.

Det kan nemlig underholde både børn og voksne med barnlige sjæle. Måske du er i tvivl om, hvad du skal booke eller hvad kan være en god ide at booke, så går turen videre til os, for vi kan nemlig hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige.

Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke et børneshow eller barnlig underholdning, især ikke hvis du allerede mere eller mindre ved, hvilken type begivenhed du skal arrangere. Hvis du har et specifikt ønsker i tankerne står vi klar til at hjælpe dig, og vil gøre hvad vi kan for at få dine ønsker opfyldt. Så du kan få det event du drømmer om, og få et mindeværdigt et af slagsen.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig uanset om du er på bar bund eller har et specifikt ønske.

Du kan læse mere om vores forskellige børneshows her.

Hvad er et børneshow?

Et børneshow kan være flere forskellige slags. Det kan blandt andet være en dramatisk oplæsning af en historie, det kan være et dukkeshow, det kan være et musikalskshow eller et ballonshow. Der er mange muligheder, men hvis du har et bestemt i tankerne, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at finde en løsning.

Hvad koster et børneshow?

Et børneshows pris afhænger af, hvilket slags show der ønskes, hvor længe showet skal vare, eller måske det skal være af flere omgange, og hvor i landet din begivenhed bliver afholdt.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!