Silent Discos

Book et Silent Disco til din fest, arrangement, festival, eller anden begivenhed? Et Silent Disco er den ultimative måde at overraske dine gæster på en sjov måde. Et Silent Disco skaber et unikt sted, hvor du kan høre musikken gennem hovedtelefonerne. Det specielle til et Silent Disco er, at din egen musik kan blive udvalgt, DJ'erne har et varieret repertoire, der består af omkring 10.000 titler. Uanset hvad din stil er, kan du nemt tilfredstille dine gæster med et Silent Disco. Mere information

 

 

Hvis du bestiller et Silent Disco hos Evenses, behøver du ikke mere at bekymre dig om din fest bliver spektakulær. Silent Disco bliver booket med en all-in pris, det betyder, at alt udstyr, en stilfuld DJ-stand, tilstrækkelig lydteknik og en smuk lyshow er inkluderet. Det eneste du nogensinde skal gøre er at nyde din begivenhed, fest, festival, firmafest eller bryllup.

 

Book et Silent Disco til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke et af vores Silent Disco's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Silent Disco, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Silent Disco's her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5