Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Tankelæser Mads
100% match

Tankelæser Mads

Vores tankelæser underholder med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker.
Tankelæser Mads: Udforsk Det Uforklarlige og Oplev Mirakler Med Sindslæsning Forvandl din næste begivenhed t...
Mere information

5 (22 Anmeldelser)
11000 kr - 20000 kr
Komiker Olav Lundsgaard
100% match

Komiker Olav Lundsgaard

Book Olav Lundsgaard som stand-up komiker til din begivenhed, så du kan få en sjov oplevelse
Olav Lundsgaard er en dansk komiker, der kan bidrage med en god og sjov stemning til din begivenhe...
Mere information

5 (8 Anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
Funklende lys- og ildshows
100% match

Funklende lys- og ildshows

Vil du have en spektakulær aften?
Book f.eks. et ildshow til dit bryllup, personalefest eller fødselsdag! Dette ildshow kan bestå af en gruppe af professionelle kunstnere, der kan optræde i ...
Mere information

4,7 (3 Anmeldelser)
7500 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Karneval

Book underholdning til din karneval-begivenhed

Husker du dit første karneval? Vil du give denne oplevelse videre til dine børn? Er du medlem af festudvalget, og er du blevet bedt om at arrangere næste års fest med et karnevalstema? Eller måske har du ikke tænkt på det, men har du nogensinde overvejet at arrangere en fest til karneval? Noget af det der gør karneval specielt, er de mange forskellig typer artister og underholdning, der får gang i gaden. Der er dansere i flotte kostumer, marcherende musikere, ild show og en masse forskellig musik fra bands, som for eksempel latin bands.

Nu kan du spørge dig selv, hvad vi egentlig mener med at planlægge og booke til karneval. Det er i sig selv ikke et vanvittigt spørgsmål, bestemt ikke, for mange mennesker er organisering af festlighederne en af ​​de bedste ting ved karneval. Hvad vi primært tænker på, når vi taler med potentielle kunder om booking til karneval, er hvor meget vi kan gøre for dem som arrangør af deres fester, før, under og efter. I sidste ende er du som arrangør stadig ansvarlig for at sikre, at alt kører problemfrit, og at alle har det godt.

Det er i dette område, at booke karneval kan være meget praktisk. Ved at arbejde med et erfaren underholdningsbureau og begivenhedsplanlægning som Evenses kan du opdele opgaverne vedrørende organisationen af ​​festen. For eksempel kan du overlade bestemte opgaver, såsom catering eller reception, til os, så du har mere tid til at koncentrere dig om de opgaver, som du helst vil have også tager vi os af resten. Faktisk ved at booke en fest til karneval med en erfaren og pålidelig festplanlægger som Evenses har du endda tid til at nyde den fest, du har organiseret selv. Når alt kommer til alt er det en ting at forberede og organisere alt perfekt, men det er noget helt andet at være i stand til selv at høste fordelene ved dit hårde arbejde og nyde det dejlige karneval du har stablet på benene.

For eksempel kan du gå til Evenses for et omfattende udvalg af forskellige professionelle cateringfirmaer til alle mulige begivenheder og arrangementer. Under en sammenbrudt karnevalsfest for eksempel vil en eller flere af de food trucks og boder, som vi i årevis har arbejdet med være perfekt til at skabe karnevals stemningen. Og hvad med at booke et fireshow som underholdning for alle deltagere? Eller have en dejlig scene sat op med det helt store lysshow. Ved at booke en fest med karnevals tema kan dette alt sammen arrangeres på et øjeblik.

Det er ikke nødvendigvis svært at booke ind til karneval, som du har i tankerne, men måske du har overset nogle gode artister eller must haves som en photo booth eller videografi. Det svære er at have styr på alle de forskellige bookinger, man har når man planlægger en begivenhed som karneval. Det er her vi kan hjælpe dig. her kan du booke flere eller alle artister til dit karneval og på den måde kan du få det samlet et sted.

Hos Evenses har vi fremragende kontakter med mange professionelle leverandører som vi har arrangeret utallige bookinger gennem årene. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte fest til karneval, ligesom du forestillede dig det.

Uanset hvad du leder efter til din karnevalsfest, så hjælper vi fra Evenses dig gerne med at finde og booke de ideelle valg til dit karneval. For at komme i gang kan du allerede udforske vores hjemmeside. Du kan bruge søgemaskinen til at rulle gennem de omfattende beskrivelser af tjenesterne. Du finder også forskellige anmeldelser fra personer, der allerede har booket de pågældende artister og tjenester. Det kan hjælpe dig lidt, når det kommer til at booke din booking. Desuden er vores bookere og underholdningsspecialister tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail og telefon.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At arrangere et karneval behøver bestemt ikke være kompliceret, men det er nyttigt at have det planlagt i god tid, Men så snart du går på internettet, vil du straks se, hvor uendelige muligheder der er i Danmark med hensyn til musikere, artister og tjenester til karneval. Hos Evenses samarbejder vi med en omfattende portefølje af muligheder, der passer til karnevalsfester i alle former og størrelser, lige fra børneevents til store fester og firma events.

En af de store ting ved at booke karneval med Evenses er, at vi kan hjælpe dig med at reservere en masse handlinger og tjenester, inklusive kombinationer. Tænk for eksempel på at booke to DJ'er med forskellige musikstile i kombination med en booket scene og et professionelt oprettet lasershow. Uanset hvad du vil se på din fest, på Evenses hjælper vi dig gerne med at finde og booke de ideelle muligheder for din karnevalsfest.

Vil du booke en spektakulær forestilling af et Mariachi Band, DJ eller act til en stor karnevalsfest i år? Det er muligt hos Evenses. Vores musikere er hjemmebane og giver de rigtige hits, så dine gæster kan hygge sig. For eksempel er et Dixieland-band meget velegnet som karnevalsmusik. De leverer humoristiske forestillinger med flot musik. Og har du nogensinde set vores svingende brassband passere forbi? De vil bogstaveligt talt ryste dine gæster op og få alle til at danse. Vi har også en bred vifte af DJ'er, solister og duoer, der sørger for ægte karnevalsbangere. Og selvfølgelig kan du også kontakte os for andre artister for eksempel har vi en bred vifte af danseshows, tegneseriefigurer og figurer til det komplette billede af din karnevalsbegivenhed.

Gør karneval uforglemmeligt i år!

Mangler der lys eller lyd på dit karnevalssted? Evenses arrangerer også hele det tekniske udstyr i fravær af eller på anmodning.

Vil du arrangere en eksplosion af en karnevalsfest i år? Så er du velkommen til at kontakte os og anmode om et uforpligtende tilbud på ansættelse af kunstnere til karneval.Hvilken slags tilføjelse har et show til dit arrangement?

Et show kan være en god tilføjelse til dit arrangement, da det giver en ekstra dimension af underholdning, der vil underholde og blive hængende hos dine gæster. Afhængigt af den type show, du booker, kan det også give dit arrangement en bestemt atmosfære eller et bestemt tema.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!