Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Orientalsk mavedans
100% match

Orientalsk mavedans

Her kan du leje en professionel mavedanser
Få en orientalsk oplevelse Ønsker du en orientalsk oplevelse? I så fald er det oplagt at leje vores dygtige mavedanser. Denne professionelle danse...
Mere information

5 (1 anmeldelse)
3500 kr - 6000 kr
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!
Burlesque er uforglemmelig og gennemført underholdning! De dygtige og smukke dansere indtager gulve...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Musikalsk børneshow
100% match

Musikalsk børneshow

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!
Børneshow Mangler du noget underholdning til en børne fest eller fødselsdag? Så kan du booke vores børneshow idag! ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Karneval

Book underholdning til din karneval-begivenhed

Husker du dit første karneval? Vil du give denne oplevelse videre til dine børn? Er du medlem af festudvalget, og er du blevet bedt om at arrangere næste års fest med et karnevalstema? Eller måske har du ikke tænkt på det, men har du nogensinde overvejet at arrangere en fest til karneval? Noget af det der gør karneval specielt, er de mange forskellig typer artister og underholdning, der får gang i gaden. Der er dansere i flotte kostumer, marcherende musikere, ild show og en masse forskellig musik fra bands, som for eksempel latin bands.

Nu kan du spørge dig selv, hvad vi egentlig mener med at planlægge og booke til karneval. Det er i sig selv ikke et vanvittigt spørgsmål, bestemt ikke, for mange mennesker er organisering af festlighederne en af ​​de bedste ting ved karneval. Hvad vi primært tænker på, når vi taler med potentielle kunder om booking til karneval, er hvor meget vi kan gøre for dem som arrangør af deres fester, før, under og efter. I sidste ende er du som arrangør stadig ansvarlig for at sikre, at alt kører problemfrit, og at alle har det godt.

Det er i dette område, at booke karneval kan være meget praktisk. Ved at arbejde med et erfaren underholdningsbureau og begivenhedsplanlægning som Evenses kan du opdele opgaverne vedrørende organisationen af ​​festen. For eksempel kan du overlade bestemte opgaver, såsom catering eller reception, til os, så du har mere tid til at koncentrere dig om de opgaver, som du helst vil have også tager vi os af resten. Faktisk ved at booke en fest til karneval med en erfaren og pålidelig festplanlægger som Evenses har du endda tid til at nyde den fest, du har organiseret selv. Når alt kommer til alt er det en ting at forberede og organisere alt perfekt, men det er noget helt andet at være i stand til selv at høste fordelene ved dit hårde arbejde og nyde det dejlige karneval du har stablet på benene.

For eksempel kan du gå til Evenses for et omfattende udvalg af forskellige professionelle cateringfirmaer til alle mulige begivenheder og arrangementer. Under en sammenbrudt karnevalsfest for eksempel vil en eller flere af de food trucks og boder, som vi i årevis har arbejdet med være perfekt til at skabe karnevals stemningen. Og hvad med at booke et fireshow som underholdning for alle deltagere? Eller have en dejlig scene sat op med det helt store lysshow. Ved at booke en fest med karnevals tema kan dette alt sammen arrangeres på et øjeblik.

Det er ikke nødvendigvis svært at booke ind til karneval, som du har i tankerne, men måske du har overset nogle gode artister eller must haves som en photo booth eller videografi. Det svære er at have styr på alle de forskellige bookinger, man har når man planlægger en begivenhed som karneval. Det er her vi kan hjælpe dig. her kan du booke flere eller alle artister til dit karneval og på den måde kan du få det samlet et sted.

Hos Evenses har vi fremragende kontakter med mange professionelle leverandører som vi har arrangeret utallige bookinger gennem årene. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte fest til karneval, ligesom du forestillede dig det.

Uanset hvad du leder efter til din karnevalsfest, så hjælper vi fra Evenses dig gerne med at finde og booke de ideelle valg til dit karneval. For at komme i gang kan du allerede udforske vores hjemmeside. Du kan bruge søgemaskinen til at rulle gennem de omfattende beskrivelser af tjenesterne. Du finder også forskellige anmeldelser fra personer, der allerede har booket de pågældende artister og tjenester. Det kan hjælpe dig lidt, når det kommer til at booke din booking. Desuden er vores bookere og underholdningsspecialister tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail og telefon.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At arrangere et karneval behøver bestemt ikke være kompliceret, men det er nyttigt at have det planlagt i god tid, Men så snart du går på internettet, vil du straks se, hvor uendelige muligheder der er i Danmark med hensyn til musikere, artister og tjenester til karneval. Hos Evenses samarbejder vi med en omfattende portefølje af muligheder, der passer til karnevalsfester i alle former og størrelser, lige fra børneevents til store fester og firma events.

En af de store ting ved at booke karneval med Evenses er, at vi kan hjælpe dig med at reservere en masse handlinger og tjenester, inklusive kombinationer. Tænk for eksempel på at booke to DJ'er med forskellige musikstile i kombination med en booket scene og et professionelt oprettet lasershow. Uanset hvad du vil se på din fest, på Evenses hjælper vi dig gerne med at finde og booke de ideelle muligheder for din karnevalsfest.

Vil du booke en spektakulær forestilling af et Mariachi Band, DJ eller act til en stor karnevalsfest i år? Det er muligt hos Evenses. Vores musikere er hjemmebane og giver de rigtige hits, så dine gæster kan hygge sig. For eksempel er et Dixieland-band meget velegnet som karnevalsmusik. De leverer humoristiske forestillinger med flot musik. Og har du nogensinde set vores svingende brassband passere forbi? De vil bogstaveligt talt ryste dine gæster op og få alle til at danse. Vi har også en bred vifte af DJ'er, solister og duoer, der sørger for ægte karnevalsbangere. Og selvfølgelig kan du også kontakte os for andre artister for eksempel har vi en bred vifte af danseshows, tegneseriefigurer og figurer til det komplette billede af din karnevalsbegivenhed.

Gør karneval uforglemmeligt i år!

Mangler der lys eller lyd på dit karnevalssted? Evenses arrangerer også hele det tekniske udstyr i fravær af eller på anmodning.

Vil du arrangere en eksplosion af en karnevalsfest i år? Så er du velkommen til at kontakte os og anmode om et uforpligtende tilbud på ansættelse af kunstnere til karneval.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!