Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik
Har du brug for en dragende solist-fremførelse til dit arrangement eller smagfuld baggrundmusik til receptionen? Så ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5500 kr - 9000 kr
Sangerinde Frederikke
100% match

Sangerinde Frederikke

En magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke
Sangerinde Frederikke Frederikke er en dansk sangerinde og sangskriver some har spillet koncerter rundt omkring i DK, bl.a. som op...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu! Mere information

5 (10 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Aften Musik
100% match

Aften Musik

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed! Mere information

5 (1 anmeldelse)
5000 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Baggrundsmusik

Vil du booke levende baggrundsmusik

til din begivenhed, reception, bryllup, middagsselskab eller drinks? Hvad er baggrundsmusik egentlig? Det er musik som er i baggrunden. Det er ikke meningen, at gæsterne skal lytte og være stille, men derimod kan gæsterne snakke og hygge sig. Har du været til en fest, hvor der var helt stille? Det kan du sikre dig i mod ved at finde noget dejligt baggrundsmusik. Det kan skabe en god og dejlig atmosfære. Hos Evenses kan du booke levende baggrundsmusik, som ofte bruges til bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer og receptioner i alle former og størrelser. Vores kunstnere er professionelle og leverer høj kvalitet.
Evenses tilbyder et bredt udvalg af kunstnere. Du kan booke klassiske ensembler hos os, såsom klassiske duoer, der giver rolig og smuk musik. Vi har også et bredt udvalg af jazz-kunstnere, instrumental musik; musik uden vokal og akustisk baggrundsmusik. Fordelen ved levende baggrundsmusik er, at musikeren kan sørge for lidt fællessang og synge for, hvis nu der skulle være en selskabssang.

Derfor skal du have musik til festen

Det kan være en stor post i budgettet at have et live band til at optræde. Derfor kan en billigere løsning være en duo eller en enkelt musiker. Her vil en pianist eller guitarist være en god løsning, da de både kan synge og spille på sammen tid.
Ønsker du at skabe en god og behagelig atmosfære for dig og dine gæster, så er musik et godt værktøj. Levende musik kan noget andet end en playliste fra Spotify. Musikerne kan læse stemningen og tilpasse musikken til øjeblikket og stoppe musikken med det samme, når der kommer et indslag eller en tale, så skal du ikke selv ud og slukke for musikken og tænde for den igen bagefter. Er du i tvivl om det skal være jazz, klassisk eller pop? Vores eventspecialister sidder klar til at vejlede dig, så endelig ring eller udfyld kontaktformularen og vi vil besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre med din begivenhed. Skal du finde baggrundsmusik til en messe eller et andet firmaarrangement, så kan du booke det her hos Evenses. Vi har et bredt udvalg af dygtige musikere. Især jazz trio er populært til firmaarrangementer.

Ønsker du derimod en DJ som baggrundsmusik er dette også muligt

Skal der være god musik uden pauser, er det en DJ du skal have. Der er måske ikke noget lydudstyr på lokationen og i skal derfor selv sørge for lydanlæg. Her kan det betale sig at have en DJ til at tage sig af det. Hun/han sørger for at der er et behageligt underlag til festen og at musikken slukker, så snart tante Ole holder tale. Se vores udvalg af DJ her.

Leder du efter levende baggrundsmusik til dit bryllup?

Er det en violinist eller et lille ensemble du ønsker til dit bryllup? Så kan du finde det her. For at skabe den bedste oplevelse anbefales et ensemble fremfor en solist, da sammenspillet mellem musikerne giver mere lyd og kan spille betydeligt flere numre.
Ud over et dejligt åbningsnummer til at starte bryllupsceremonien, er musikken under bryllupsreceptionen, middagen og festen også vigtig. Ud over levende baggrundsmusik kan du leje coverbands, duoer, solister, DJ'er, der spiller i kombination med for eksempel en saxofonist og spektakulære shows. For mere information, er du velkommen til at kontakte os. Du kan anmode om et gratis tilbud.

Ønsker du at overraske dine gæster med noget andet end en pianist og en sanger? Hvad med at booke et latin band eller nogle salsa dansere. På den måde kan du få levende musik på en anden måde samtidig med at du og dine gæster får mulighed for at lære noget nyt.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!